27. juli 2014 · Write a comment · Categories: Hus & hem · Tags:

Gillar du att städa? De flesta svarar troligen nej på den frågan. Många av oss ser den nödvändiga städningen som en av de tråkigaste uppgifter och måsten vi har i vardagen. När tiden tryter och stressen stiger drömmer allt fler om att slippa den trista hemstädningen. Som tur är finns det goda möjligheter för i stort sett alla att unna sig att komma hem till ett rent och nystädat hem.

Genom att anlita NOX AB,en seriös städfirma i Uppsala, kan man beställa ett abonnemang på regelbunden hemstädning, som kan skräddarsys efter de egna behoven och önskemålen. Du får veta vilka städmoment som ingår i en vanlig hemstädning, men har givetvis möjlighet att göra förändringar. En seriös städfirma vill givetvis ha nöjda kunder, och man kommer att lyssna till alla dina önskemål. Efter dina behov och önskemål gör ni också upp ett städschema, och du kan välja regelbunden hemstädning varje vecka, eller med längre mellanrum. Du kan också lägga till tjänster som fönsterputsning och storstädning när du tycker det behövs, och givetvis kan du få hjälp med detta även om du inte har valt ett abonnemang på hemstädning.

Behöver du hjälp med städning av kontoret kan du också abonnera på kontorsstädning. Även här bestämmer du själv när och hur ofta städpersonalen ska komma. Att anlita professionell städpersonal för kontorsstädningen lönar sig ofta rejält, eftersom det ger nöjda och glada medarbetare, med ökad produktion och sänkt sjukfrånvaro som följd. Dessutom ger det kunderna ett gott intryck av företaget, eftersom kontoret ofta är företagets ansikte utåt.

Den tjänst som kanske lönar sig mest av alla att utnyttja är visningsstädning. Det är kanske inte så många som tänker på hur viktig visningsdagen är vid en försäljning av en bostad. Men det är då potentiella köpares intresse ska väckas, och det är då grunden läggs till en livlig och prishöjande budgivning läggs. Det krävs helt enkelt att din bostad är i allra bästa skick den dagen. Med en professionellt utförd visningsstädning har du alla chanser att få en lyckad visning och ett högt pris på din bostad.

När bostaden är såld och du har flyttat ut ditt pick och pack känns det skönt att slippa ta itu med den besvärliga flyttstädningen. Låt städfirmans duktiga personal ta hand om den, så kan du själv ägna dig åt att installera dig i ditt nya hem. Du vet då också att städningen blir utförd på ett sätt som kan godkännas av kommande boenden och eventuella besiktningar.

Comments closed